Hank Williams III – Brothers of the 4×4

 

Hank Brothers IIIIIVandaag is Brothers of the 4X4 van Hank Williams III uit gekomen. Helaas heb ik het gehele album nog niet kunnen beluisteren. Maar via All Music Guide (AMG) is de CD gedeeltelijk te beluisteren zodat je in ieder geval een eerste indruk kunt krijgen. En uiteraard is het album via bijvoorbeeld You Tube te beluisteren.  De fragmenten die ik tot nu toe heb kunnen beluisteren vallen me niet tegen. Kanttekening is dat ik de indruk heb dat het geluid wat minder is. In het eerste gehoor valt mij op dat de basdrum  “blikkerig” klinkt. Maar wellicht is hier de kwaliteit van de samples op de site van AMG en You Tube hier debet aan. Ook opvallend is de duur van de nummers, boven de vier minuten is eerder regel dan uitzondering. Ook dit album van Hank Williams III zorgt weer voor veel discussie.  Zelf ben ik nog niet zo ver dat ik een mening heb over Brothers of the 4×4. Een uitgebreidere recensie volgt mogelijk nog op Driftercountry.com. Voor nu, luister alvast wat er voor handen is via het internet.
Deep Scars

Ain’t Broken Down

Dit bericht is geplaatst in Driftercountry, Reviews! met de tags . Bookmark de permalink.