Jack E. Grelle- Steering Me Away

Jack E. GrelleBegin dit jaar kwam ik via Facebook in contact met Jack E. Grelle.  Een muzikant uit St. Louis, Missouri’s die eind 2014 het album Steering Me Away heeft uitgebracht. Een werkelijk schitterend album vol met eerlijke, ongepolijste country. Jack E. Grelle sluit in zijn stijl aan bij hedendaagse acts als JP Harris, Daniel Romano en Sturgill Simpson. Een “stroming” artiesten die de Outlaw Movement van de jaren 70 een nieuw en bovenal eigentijds leven hebben in geblazen. Steering Me Away bevat 10 eigen songs. Sommige nummers uptempo, andere songs meer in de singer-songwriter traditie. In het mail contact wat ik met Jack  heb gehad liet hij weten zich te oriënteren op een Europese tour dit najaar.  Ik hoop  dat dit artikel een bijdrage zal leveren aan zijn naamsbekendheid hier en dat dit de tour dichterbij brengt. Mocht je Steering Me Away willen bestellen raad ik aan ook zijn eerste album aan te schaffen. Dit album is uit 2012, titelloos en als band staat er Jack Grelle and the Johnson Family. Zelf  heb ik beide albums direct via mail contact met Jack gekocht, maar het album is  ook via  Big Muddy Records te bestellen.

Dit bericht is geplaatst in Driftercountry, Reviews!. Bookmark de permalink.

Één reactie op Jack E. Grelle- Steering Me Away

  1. Pingback: Pat Reedy & the Longtime Goners | Driftercountry.com

Reacties zijn gesloten.