Sarah Gayle Meech- Tennessee Love Song

sarah gayle meech tennessee love songTennessee Love Song is de titel van het tweede album van Sarah Gayle Meech. Het album verschijnt op 31 maart dit jaar en is tot stand gekomen via een Kickstarter campagne die in december verleden jaar succesvol is afgerond. Tennessee Love Song is de opvolger op het debuutalbum One Good Thing uit 2012. Beide albums zijn geproduceerd door Andy Gibson, bekend van zijn werk voor Hank Williams III De muziek van Sarah Gayle Meech is diep geworteld in de traditionele Nashville sound. Op momenten mierzoet, melodieus en tekstueel vol(relationele) ellende. Toch klinkt het album geen moment als pop country. De hele presentatie heeft een scherp randje die, mede door de inbreng van  Andy Gibson, venijnig uithaalt naar de luisteraar. Hier een eerste nummer van dit geweldige album getiteld The Loneliest Place in Town.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Een trouwe lezer van Driftercountry.com tipte mij net dat Sarah Gayle Meech deze zomer te bewonderen is in Europa. En inderdaad, op haar website staan vier Europese data in juli. Drie optredens in het Verenigd Koninkrijk en een optreden in Frankrijk.

Dit bericht is geplaatst in Driftercountry, Reviews!. Bookmark de permalink.