The Goddamn Gallows heerschen in Landhorst/ Europe Beware !!!

gdg6 gdg2Er zijn van die bands die je eens in je leven een keer gezien moet hebben. Alleen al omdat een ander het gevoel wat je krijgt van een optreden van de Goddamn Gallows, je niet uit kan leggen. Een boost van adrealine, vreemde trekken in je lijf, danspasjes waarvan je niet wist dat je ze in je had, kippenvel en ga nog maar even verder. Zeer trots waren wij dan ook dat het Freek en Melany is gelukt deze band uit Michigan USA te boeken tijdens hun eerste Europese tour.
Onder de titel “ the end of Landhorst” deden de Gallows deze zaterdag 16 mei een uitverkochte zaal “Buitenlust” aan. Met een hun niet te omschrijven, opzwepende mix van country,folk, rock and roll, psychobilly, polka, theater en meer ging het dak er volledig af. Landhorst zal nog lang na smeulen van deze verpletterende show. Met smart wachten we dan ook op de 2e editie van ” the end of Landhorst.

Goddamn Gallows Landhorst gdg8

Het verslag hierboven is van de nieuwste versterking van het Driftercountry team Moniek. The Goddam Gallows vervolgen hun alles verwoestende weg door Europa om uiteindelijk op 2o juni op Muddy Roots Europa tot de eind Apocalyps te komen!!!  Voor het tourschema volg deze link. Voor volgers van Driftercountry die the Gallows nog nooit live hebben gezien, hier een concertregistratie uit Charlotte, NC van 12-04-2013

Dit bericht is geplaatst in Driftercountry, Gigs met de tags , . Bookmark de permalink.